Els electrodomèstics ECO i els electrodomèstics convencionals

Els equips i electrodomèstics antics gastaven molta energia. Actualment, en la fabricació dels frigorífics i les cuines modernes es fan servir i materials d’aillament molt millors que els dels models antics, i els sistemes de calefacció moderns són molt més eficaços i tenen controls més adequats. Per tant, cuidar el disseny dels aparells i l’Ús de materials nous en el futur Hauria d’assegurar un consum d’energia inferior a les llars. Això seria específic dels electrodomèstics eco, que amb aquest consum inferior d’energia, protegeixen més el medi ambient. 

Un electrodomèstic és una màquina o aparell que permet realitzar i agilitzar algunes tasques domèstiques en la rutina diària. A més d’aquells que preparen els nostres aliments, també es consideren com electrodomèstics els televisors, mòbils i equips de so, però aquests pertanyen a una altra línia. Els electrodomèstics que, segons la normativa de la Unió Europea, han de portar obligatòriament etiqueta energètica són els següents: frigorífics, congeladors i aparells combinats, rentadores, assecadores i renta-assecadores, rentavaixella, fonts de llum, aparells d’aire condicionat, forns elèctrics, escalfadors d’aigua i altres aparells que emmagatzemin aigua calenta. 

A primera vista, els electrodomèstics eco poden sembla més cars que els convencionals, però menys consum energètic, això fa que a la llarga estalviem més. A més a més, com ja hem esmentat abans, són més curosos amb el medi ambient, cosa que els convencionals,

La nueva nevera inteligente de Samsung tiene una pantalla táctil gigante
Es un electrodomèstic ECO font
Es un electrodomèstic font