Tipus d’electrodomèstics eco

N’hi ha de molts tipus d’electrodomèstics eco (gasten poca energia), però com que gasten tan poca energia valen més diners. 

Els electrodomèstics ECO de les nostres vivendi suposen una proporció important del consum d’energia de la nostra llar. En alguns casos, com la nevera o el congelador el seu consum es produeix durant 24 hores al dia, i 365 dies a l’any. De manera que tot i presentar consums instantanis baixos, el seu consum global és molt rellevant.  

A canvi, electrodomèstics com l’aire condicionat, la rentadora o el forn microones, tenen un temps de funcionament baixos, però l’energia que requereixen per funcionar és molt elevada.  

L’avanç tecnològic que s’ha produït durant els darrers anys pel que fa a millora de l’eficiència energètica dels electrodomèstics fa que l’adquisició d’un més modern suposi importants estalvis econòmics, amortitzant la renovació durant la seva vida útil. No és estrany, per tant, que l’etiqueta energètica d’electrodomèstics hagi tingut un gran èxit entre els usuaris, aportant informació clau a considerar a l’hora d’adquirir un nou aparell. 

Electrodomesticos - Banco de fotos e imágenes de stock - iStock
Son electrodomèstics ECO font

Informació extreta de:font